#
(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

7 Articol(e)

per pagina

Lansată în 2014, cu o investiţie de doar 2000 de euro într-un shop online şi un mic stoc de produse, ANILU a devenit în doar câţiva ani una dintre mărcile româneşti apreciate nu doar în ţară, ci în întreaga lume. Astfel, ia tradiţională românească ANILU a ajuns să fie purtată cu mândrie atât de românce, cât şi de femei care până atunci nu ştiau că această bijuterie există. “Mi-aş dori ca femeile din toată lumea să aibă cel puţin o ie românească în garderobă”, spune creatoarea brandului, care promite că nu se va opri aici

Poveste brand ANILU

Read More
Comentarii | Posted in Fashion Lifestyle By Anilu

CE MODEL DE IE TRADITIONALA ALEGI IN FUNCTIE DE ZODIE?

miercuri, 8 aprilie 2020 15:41:07 Europe/Warsaw

De multe ori, semnul zodiacal sub care te-ai nascut iti influenteaza alegerile. Inclusiv pe cele vestimentare! Iata ce model de broderie sa alegi pentru o ie traditionala, in functie de zodia ta! 

Ie romaneasca Motivul buchete de Trandafiri Anilu

Read More
1 Comentarii | Posted in Lifestyle By Anilu

SEMNIFICATIA CULORILOR PE IA ROMANEASCA: CE BRODERIE TI SE POTRIVESTE?

joi, 12 octombrie 2017 16:10:31 Europe/Warsaw

Energia culorilor si simbolurile tainice ale motivelor brodate pe iile romanesti au o semnificatie aparte. Culorile erau alese in functie de varsta, statutul social si de zona geografica, insa varietatea modelelor cusute ar putea sa te puna in incurcatura atunci cand cauti ia potrivita. Ce ie alegi in functie de culoarea cusaturilor?

Ie traditionala Motivul Trandafirul Negru Anilu

 

Read More
4 Comentarii | Posted in Fashion Lifestyle By Anilu

Vara asta, bucura-te de vacanta cu rochii vaporoase, din tesaturi naturale si decorate cu broderii florale, cusute manual, cu care te vei simti irezistibila si feminina in concediu!  

Rochie brodata manual Flori Salbatice Anilu

Read More
1 Comentarii | Posted in Fashion Lifestyle By Anilu

POVESTEA IEI ANILU

luni, 10 aprilie 2017 17:18:50 Europe/Warsaw

Fiecare ie tradiţională are povestea ei, cusută cu dragoste, artă şi minuţiozitate, în semnele tainice ale broderiei. Ia mea aş vrea să vorbească despre iubire, sensibilitate şi pasiune. Ia ta ce poveste spune?

Ie traditionala Motivul Magie Negru Anilu

Read More
Comentarii | Posted in Lifestyle By Anilu

TENDINŢE: CUM PURTĂM IA TRADIŢIONALĂ?

vineri, 22 iulie 2016 19:55:00 Europe/Warsaw

Ia românească este un must have şi în acest sezon, indiferent dacă este vorba de o ţinută casual sau elegantă. Şi se anunţă a deveni una dintre cele mai hot tendinţe ale anului 2016! Insă cum purtăm ia tradiţională?

Ie traditionala Puritate Anilu

Read More
Comentarii | Posted in Fashion Lifestyle By Anilu

IA ROMANEASCĂ, VEDETĂ LA HOLLYWOOD!

sâmbătă, 9 iulie 2016 15:22:01 Europe/Warsaw

Din cufărul bunicii, ia traditională românească a cucerit vedetele internaţionale şi straluceşte în lumina reflectoarelor, la Hollywood! Staruri precum Halle Berry, Kristen Dunst, Jenifer Garner , Gwyneth Paltrow, Katie Holmes, Kate Moss, Anne Hathaway, Kourtney Kardashian, Nicole Kidman, Rosie Huntington-Whiteley sau Adele o poartă cu mândrie, de fiecare dată când au ocazia.

Ia romaneasca la Hollywood

Read More
1 Comentarii | Posted in Fashion Lifestyle By Anilu

7 Articol(e)

per pagina