Când am aflat întâmplător, de la una dintre clientele mele, ce mult i s-a schimbat viaţa după ce şi-a creeat un venit suplimentar din pasiunea ei pentru cărţi, mi-am dorit şi eu să încerc ce face ea.

 Astfel, am descoperit un model de afacere pe care-l poți urma online. Practic, lansezi cărți, pe care le publici la nivel internațional, în sistem de print on demand. 

 

Tot ce trebuie să faci este să vinzi cărți simple, cu sau fără conținut, adică jurnale, agende, cărți de colorat, cărți cu jocuri, pe care le realizezi după niște template-uri uşor de folosit. Apoi, le încarci pe platforme internaţionale de print on demand.

Fără tipografie și fără stocuri sau costuri de logistică. 

 

Când o persoană comandă cartea pe care tu ai urcat-o online, platforma tipăreşte cartea, o livrează, iar ție îți oferă un comision pentru fiecare vânzare, un comision pe drepturi de autor.

 

Nu ai nevoie de stocuri, editură, depozit, angajaţi sau investiţii. Nu trebuie să îţi faci griji cu distribuţia sau să cauţi tu clienţi. Aceste platforme fac totul pentru tine.

Şi nu trebuie să ai experienţă ca scriitor sau grafician ca să faci asta! Practic, oricine are un calculator şi dorinţa să înveţe, poate să îşi dezvolte un venit suplimentar în acest mod. Sau chiar să pună bazele unei afaceri de succes. 

Da, este atât de uşor să faci profituri considerabile folosind această metodă, prin care mii de studenți, angajați, părinți, bunici, freelanceri sau chiar antreprenori de pe tot globul și-au dezvoltat un venit suplimentar şi care nu necesită cunoștințe legate de scrierea unei cărți. 

 

Ca să înţelegi mai bine despre ce este vorba si cum funcţionează acest model de business, poţi să imi lasi emailul tău în formularul din josul paginii şi îţi trimit GRATUIT Ghidul GoPublish 

 

Şi poţi să începi imediat să publici aceste cărţi, ca persoana fizică, aşa că scapi de grija de a avea o firmă, contabilă sau angajaţi, pentru că toate câştigurile tale sunt înregistrate ca venituri din drepturi de autor.

 

Cat poţi să căştigi din vânzarea de carţi?

 

Dacă la o carte vândută câștigi în medie 2$/vânzare, iar o carte poate genera zilnic zeci de vânzări, la 10 vânzări sunt $20/zi, adică $600/lună sau $7200/an. Veniturile acestea le poți face cu o singură carte. Gândește-te că poți lansa un număr nelimitat de cărți de acest fel.

Irina a vândut 335 de cărți în mai puțin de o lună, prin metoda GoPublish și a generat un profit de peste $3000 doar în primele 2 săptămâni din luna decembrie a anului trecut. 

  

De ce îţi ofer eu aceste informaţii valoroase?

 

Dacă te întrebi ce motiv am eu să te ajut, vreau să îţi spun doar atât: acest model de business este încă la început şi piaţa internaţională este în continuă dezvoltare. Peste 1100 de români fac parte deja din comunitatea GoPublish, cea mai mare şi mai de succes comunitate de publisheri din România, unde se ajută şi se susţin reciproc. O comunitate extraordinară în care și eu sunt prezentă.

 

Cine a realizat Ghidul Gratuit GoPublish si de ce ar trebui să ai încredere în informaţiile acestea?

 

În 2020, doi tineri antreprenori români, Răzvan Aleman şi Claudiu Nistor au pus cap la cap informațiile prin care ei au reușit să facă astfel de vânzări de zeci de mii de dolari. I-am cunoscut şi eu și mi se pare incredibil ce au realizat.  

Au multe exemple de persoane care le-au urmat sfaturile şi au ajuns la profituri de sute sau chiar mii de dolari lunar. 

I-am rugat să îmi dea acces și mie la mai multe informații pentru comunitatea mea și mi-au oferit acest ghid gratuit. În el sunt prezentaţi toţi paşii pe care cei care vor să înceapă să facă această afacere ar trebui să îi urmeze: de la alegerea cărţilor şi realizarea lor, până la publicarea pe aceste platforme de print on demand.

După ce îl vei parcurge, o să poţi să ai gata prima carte cu care să generezi vânzări. Şi totul fără niciun cost. 

  

În ghidul gratuit de la GoPublish găseşti mult mai multe informaţii, pe care poți să le urmezi chiar azi și să ai cartea gata până mâine. ca să generezi primele vânzări

Descarca Ghidul Gratuit 

 

De ce să citeşti Ghidul GoPublish?

 

 • Descoperi cum poți să faci bani prin vânzarea de cărți online ce nu implică costuri inițiale de tiraj și de tipografie.
 • Afli pașii ce trebuie urmați pentru a lansa cărți online pe care nu e necesar să le scrii tu.
 • Afli ce înseamnă sistemul de print on demand și cum poți câștiga un venit lunar imediat ce stăpânești această metodă.
 • Nu contează vârsta, nivelul de cunoștințe, educația sau banii pe care îi ai acum. Până și un elev de liceu sau un pensionar nontehnic ar putea urma această metodă.

 

Ghidul GoPublish este pentru tine dacă:

 

 • Îți dorești o afacere proprie și nu știi de unde să începi iar ce ai găsit până acum a necesitat bugete considerabile.
 • Vrei o afacere online ce nu necesită angajați și stres.
 • Îți dorești un drum simplu pentru a trece de la statutul de angajat la cel de antreprenor.
 • Vrei să dezvolți un venit suplimentar ce nu necesită investiții inițiale.
 • Vrei libertatea pe care ți-o oferă o activitate ce nu depinde de locul unde te afli.
 • Vrei să câștigi mai mult timp pe care să-l petreci cu cei dragi sau călătorind.
 • Vrei sa îți asiguri câștigurile printr-o sursă secundară de venit.
 • Ești deja autor și vrei să îți vinzi cărtile la nivel global.

Afacerea de tip print on demand nu este o oportunitate de tip „tun”, nu este o „combinație”, o înșelătorie online sau o simplă variantă de cash rapid fără efort. De asemenea NU este o schemă piramidală și nu îți cere nimeni procent din câștiguri. Am aflat de la fondatorii comunității GoPublish că foarte multe persoane și-au generat primele lor cărți online imediat după ce au primit ghidul gratuit.

 

COMPLETEAZĂ EMAILUL TAU IN FORMULARUL DE MAI JOS CA SĂ PRIMEŞTI GHIDUL DIRECT PE EMAIL. 

 

 

Dacă ai nelămuriri sau vrei să afli mai multe informaţii, poți oricând să îmi scrii un mesaj.