Descopera singura colectia din Romania de ii romanesti si rochii pictate manual, creatii unice si spectaculoase, realizate de artisti plastici! In exclusivitate, ANILU reinventeaza ia romaneasca si o transforma intr-o piesa de arta ce poate pune in valoare o tinuta speciala.

 

 

Ie pictata Flori de Cires 

 

 

Fiecare femeie isi doreste sa fie admirata si sa straluceasca intr-o tinuta unicat. Si nu de putine ori s-a intamplat sa mergi la un eveniment si sa descoperi ca o alta prietena poarta aceeasi rochie sau bluza. Pentru ca suntem unice, si garderoba ar trebui sa se potriveasca personalitatii si stilului vestimentar propriu. De aceea, am creat prima colectie din Romania de ii si rochii pictate manual. Fiecare piesa este asemeni unui tablou, fiecare tusa a artistului este diferita, tocmai pentru ca in realizarea ei nu se folosesc sabloane sau imprimare in masa. Astfel se naste o poveste unica, redata cu sensibilitate si maiestrie.

 

 

Ie pictata Hybiscus

 

 

La fel ca o opera de arta, un adevarat tablou pictat cu maiestrie, ia romaneasca devine si mai valoroasa. Fiecare piesa este confectionata din panza fina de bumbac, este tivita si incretita manual, exact ca odinioara, apoi este decorata cu pictura unica, de artisti plastici, procesul de executie fiind in totalitate manual. Picturile sunt inspirate din natura si redau cu sensibilitate frumusetea delicata a florilor de cires, albastrele, plumeria, hybiscus sau stralucirea misterioasa a fluturilor de smarald sau aurii. 

 

 

Ie pictata Albastrele

 

 

Tonurile vibrante sau pastelate, tusele artistice si modelele florale sau abstracte sunt create doar manual, de artisti plastici, imbinand diverse tehnici de pictura, prin difuzare sau suprapunere a culorilor. Pictura este realizata folosind exclusiv culori textile profesionale de cea mai buna calitate, testate dermatologic si rezistente la spalare. De aceea, nuantele isi pastreaza stralucirea si desenele nu se modifica in timp, chiar si dupa spalari repetate.

 

 

Ie pictata Stropi

 

 

Fiecare ie sau rochie devine un obiect vestimentar unic si spectaculos, o creatie de arta, ce poate fi adaptata unui outfit modern. Modelele spectaculoase, culorile vibrante sau sidefate si nuantele fascinante se potrivesc unei tinute actuale, atat office, cat si casual sau eleganta. Astfel, ia pictata manual iti poate transforma o tinuta banala intr-un outfit memorabil, care iti va pune in valoare stilul vestimentar si personalitatea.   

 

 

Rochie pictata Fluturi de Smarald

 

 

Ie pictata Fluturi de Smarald

 

 

Ie pictata Plumeria

 

 

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa imi lasi un comentariu si sa imi spui cu ce ai purta ia romaneasca ANILU pictata manual!

Foto: www.anilu.ro

Blog Anilu