Din cufărul bunicii, ia traditională românească a cucerit vedetele internaţionale şi straluceşte în lumina reflectoarelor, la Hollywood! Staruri precum Halle Berry, Kristen Dunst, Jenifer Garner , Gwyneth Paltrow, Katie Holmes, Kate Moss, Anne Hathaway, Kourtney Kardashian, Nicole Kidman, Rosie Huntington-Whiteley sau Adele o poartă cu mândrie, de fiecare dată când au ocazia.

 

Ia romaneasca purtata de Halle Berry, Kate Moss

 

În combinaţie cu jeanşi, ia romanească poate fi o alegere inspirata pentru o ţinută casual. Ne demonstrează actriţele Anne Hathaway, Halle Berry, Kate Moss si Katie Holmes, care au ales sa poarte o bluza inspirată de frumuseţea ie romaneşti şi brodată cu motive tradiţionale.

 

Demi Lovato, Lauren Silverman si Selma Blair in ie romaneasca

 

Acelaşi model de ie le-a cucerit şi pe Demi Lovato sau Lauren Silverman, in timp ce actriţa Selma Blair pare să nu se poată lipsi de ia ei, brodată tot cu roşu. A fost fotografiată doi ani la rând îmbrăcată în ia preferată, în timp ce ieşea la o limbare cu băieţelul ei!

 

Adele, Kourtney Kardashian, Molly Sims si Rita Wilson in ie romaneasca

 

La fel de îndragostite de ia românească par şi vedele Adele, Kourtney Kardashian, Molly Sims sau Rita Wilson. Fie că este vorba de o şedinta foto pentru revista Vogue a cântareţei Adele, de o ieşire in oraş a celebrei Kourtney Kardashian, de o plimbare cu fiul a modelului Molly Sims sau de o apariţie intr-un show tv a soţiei lui Tom Hanks, Rita Wilson, toate au ales să poarte o ie cu mancă lungă şi broderie elegantă, cusută cu negru.

 

Alexa Chung, Camila Belle, Jenifer Garner in ie romaneasca

 

Şi modelul Alexa Chung poartă o bluză inspirată de ia românească în combinaţie cu o pereche de jeanşi scurţi, în timp ce actriţa Camila Belle a asortat o ie cu mânecă lungă la o fustă elegantă din dantelă. Ceva mai relaxată, actriţa Jenifer Garner a îmbrăcat o ie cu mânecă scurtă brodată cu albastru deschis la shopping iar modelul Rosie Huntington-Whiteley a ales o ie simplă, brodată cu alb, pentru o ieşire în oraş.

 

Kirsten Dunst, Kate Beckinsale, Karen Allen in ie romaneasca

 

Ia romanească a stralucit şi în filme, purtată de actriţe de renume. Kirsten Dunst a îmbrăcat-o în pelicula “All Good Things”, Kate Beckinsale a purtat-o în producţia de succes “Van Helsing”, Karen Allen a etalat-o în celebrul “Indiana Jones and Raiders of the Lost Ark” şi Scarlett Johansson a strălucit în ie în filmul “The Other Boleyn Girl”.

 

Ali MacGraw, Helen Mirren, Jane Birkin si Raquel Welch in ie romaneasca

 

Îţi mai aminteşti de filmul “Love Story”? Atunci cu siguranţă ai remarcat-o pe frumoasa Ali MacGraw, îmbracată în ie românească. Din aceeaşi generaţie, şi Helen Mirren, Jane Birkin sau Raquel Welch au strălucit în ia românească!

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa imi lasi un comentariu!

 

Foto: Pinterest

Blog Anilu