Pentru că ştiu cât de mult îţi place să porţi o ie tradiţională atunci când pleci in vacantă, vara asta ţi-am pregătit o colecţie de ii brodate cu motive florale, în culori seducătoare!

 

Alege o ie tradiţională brodată cu trandafiri roşii pentru o ţinută elegantă, în combinaţie cu o fustă din mătase sau dantelă şi sandale cu toc. Potrivită atât pentru un outfit elegant, de seară, cât şi pentru o ieşire la restaurant sau o plimbare pe faleză, această ie fabuloasă te va face să te simţi feminină şi irezistibilă.

 

Ie romaneasca Anilu Trandafiri rosii

 

Nimic nu este mai plăcut decât să te simţi în largul tău şi confortabil în hainele pe care le porţi. Broderia florală în nuante pastelate este usor de asortat la o fustă vaporoasă din bumbac. Poţi să porţi ia tradiţională la plajă sau în oraş, în zilele fierbinţi de vară.

 

Ie romaneasca Anilu Panselute

 

O rochie din bumbac, brodată cu flori multicolore, este alegerea perfectă atunci când eşti pe fugă dar vrei să arăţi impecabil. Nu îţi mai trebuie decât o pereche de sandale şi eşti gata să cucereşti lumea!

 

Rochie traditionala Anilu Flori salbatice

 

Trandafiraşi, flori de camp sau flori sălbatice? Broderiile în culori încântătoare şi materialul fin din bumbac al iei tradiţionale sunt ideale pentru zilele călduroase, în care vrei să te simti cât mai comod.

 

Ie romaneasca Anilu Primavara

 

Fustele cu volane, lungi sau scurte, din voal, matase sau bumbac se potrivesc de minune cu o ie tradiţională brodată manual cu motive florale. Ţie care îţi place mai mult?

 

Ie romaneasca Anilu Gentiana

 

 

Ie romaneasca Anilu Garofita de padure

 

 

Ie romaneasca Anilu brodata cu negru

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, nu uita să îmi laşi un comentariu! 

 

Foto: www.anilu.ro

Blog Anilu