Ia românească este un must have şi în acest sezon, indiferent dacă este vorba de o ţinută casual sau elegantă. Şi se anunţă a deveni una dintre cele mai hot tendinţe ale anului 2016! Insă cum purtăm ia tradiţională?

 

Ie romaneasca Anilu matase aurie

 

Ideala în zilele fierbinţi de vară datorită materialului răcoros din bumbac şi croielii lejere, ia tradiţională poate fi adaptată cu uşurinţă oricărui stil vestimentar şi te poate scoate oricând din încurcătură, atunci când nu mai ştii în ce să te îmbraci.

 

Ie romaneasca Anilu Cicoare

 

Vara asta, poţi să porţi ia preferată fie cu o pereche de pantaloni confecţionaţi dintr-un material natural, precum inul sau bumbacul, fie în combinaţie cu o fustă cu volane, lungă sau scurtă, sau cu pantaloni scurti şi sandale flats.

 

Ie romaneasca Anilu Vraja

 

Îţi place să porţi ia cu o ţinută boho-chic, în combinaţie cu o pereche de jeanşi şi sandale flats? Nu este o alegere greşită, însă poţi crea outfituri mult mai spectaculoase şi la fel de confortabile, dacă optezi pentru o fustă lungă din voal sau dantelă şi o accesorizezi cu o pereche de sandale cu toc.

 

Ie romaneasca Anilu Cristale roz

 

Poţi să alegi o ie brodată cu mătase în nuanţe de auriu, argintiu sau cupru, pentru o ţinută elegantă şi rafinată, perfectă pentru evenimentele importante şi nu o să dai greş.

 

Ie romaneasca Anilu Matase aramie

 

Dacă vrei să ieşi din tipare şi ai curajul să porţi haine care îţi exprimă personalitatea, o ie tradiţională poate fi alegerea inspirată pentru o ţinută nonconformistă! Îndrăzneşte să faci combinaţii unice cu celelalte piese preferate din garderoba ta!

 

Ie romaneasca Anilu Bujor

 

Alege o ie brodată cu negru sau cu mătase albă şi o pereche de bocanci cu ţinte, pentru un look glam-rock sau poart-o cu o fustă din tulle, pentru un look urban-chic.

 

Ie romaneasca Anilu Puritate

 

Esti invitată la o petrecere sau la restaurant şi nu ştii în ce să te îmbraci? O ie tradiţionala poate fi alegerea salvatoare, care va scoate ţinuta din banalitate. Optează pentru o broderie fină, cusută cu mătase sau, dimpotrivă, pentru o broderie elaborată şi inserţii cu paiete, pentru un look smart chic!

 

Ie romaneasca Anilu Trandafir mov

 

Încă mai stai pe gânduri şi nu ştii ce piese să alegi din garderoba ta ca să se potrivească la ia preferată? Încearcă să o combini cu o fusta din piele sau din materiale vaporoase, cum ar fi voalul sau matăsea, şi vei întoarce toate privirile! Nu numai că te vei simţi confortabil, ci şi feminină şi atrăgătoare în acelaşi timp!

 

Ie romaneasca Anilu Garofita Pietrei Craiului

 

Este simplu să porţi ia tradiţională! Sfatul Anilu este să o adaptezi stilului tău şi să o integrezi firesc între celelalte articole din garderoba ta, fără să o priveşti ca o piesă vestimentară care cere un styling special.

Dacă ţi-a placut articolul, nu uita să imi laşi un comentariu sau să imi spui cum porţi tu ia tradiţională!

 

Foto: www.anilu.ro 

Blog Anilu