#
(0 item) - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Customer Service

Cum cumpar

Sa comanzi produsele preferate din magazinul online Anilu.ro este o experienta placuta si rapida.

Pentru a putea cumpara creatiile Anilu este suficient sa te inregistrezi cu un cont de utilizator sau sa te loghezi in contul deja existent.

Acum poti sa alegi dintre cele mai frumoase tinute Anilu lucrate 100% manual. Este nevoie doar sa intri pe pagina fiecarui produs si vei fi indrumat pas cu pas. Alegi produsul sau produsele preferate selectand cu atentie toate detaliile legate de marime, culoare sau alte specificatii si le adaugi in Cosul de Cumparaturi.

In exclusivitate, Anilu.ro iti pune la dispozitie, pentru anumite produse, conceptul Made to Measure (Croitorie la comanda). In acest fel, poti comanda obiectul vestimentar dorit, care va fi confectionat pe masurile indicate de tine, pentru a se potrivi perfect dimensiunilor si siluetei tale.

Dupa ce ai finalizat cumparaturile, vei primi pe adresa de e-mail indicata la inregistrare un mesaj automat cu rezumatul comenzii. In termen de 24 de ore vei fi contactat prin mail, telefon sau SMS de un reprezentant al magazinului Anilu.ro pentru a o confirma. In momentul in care produsul este expediat vei primi o un mail nou, cu statusul comenzii.
 
Cum platesc
 
Pentru a-ti fi cat mai usor sa cumperi de pe Anilu.ro, iti punem la dispozitie patru modalitati de plata.

PLATA RAMBURS - in sistemul ramburs, plata se efectueaza cu numerar, in momentul predarii coletului la domiciliu, de catre agentul firmei de curierat sau de un angajat Anilu.ro. NU exista taxe sau comisioane ascunse. In momentul receptionarii produselor, platesti exact cat ti-a fost confirmat prin e-mail de catre Anilu.ro

PLATA CU CARDUL - se realizeaza online, prin cardul de credit/ debit. Platesti produsul in momentul plasarii comenzii, iar la primirea coletului nu mai este necesar sa achiti nimic. Imediat dupa ce complezi campurile cu detaliile livrarii (nume, adresa, telefon, e-mail) apasa butonul “Trimite comanda” din josul paginii si vei fi redirectionat catre pagina de plata cu cardul. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate direct de catre Mobilpay. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru aceste tranzactii. E mai usor, rapid si comod. Anilu.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nici o informatie despre cardurile folosite la plata online. Poti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul nostru in deplina siguranta. Tipuri de card acceptate: VISA si MASTERCARD. Tranzactiile sunt procesate in sistem 3D Secure.

PLATA IN RATE FARA DOBANDA - este o plata in avans care se realizeaza online, prin intermediul cardul de credit. Oricare dintre produsele Anilu.ro poate fi achitat prin aceasta metoda de plata, in 2 rate egale, fara dobanda, prin intermediul unui card de credit CARD AVANTAJ, BT STAR sau BONUS CARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru aceste tranzactii. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate direct de catre Mobilpay.

ORDINUL DE PLATA - operatorii Anilu.ro vor genera factura proforma ce va fi transmisa prin e-mail. In baza acestei facturi, poti face ordinul de plata. Doar dupa incasarea ordinului de plata, produsele comandate iti vor fi expediate.

Relatii cu clientii: Telefon: +4 0734 677 337 (tarif normal in reteaua Vodafone), de luni pana vineri, orele 10:00 - 18:00 | Email: office@anilu.ro
 
Livrarea produselor
 
Livrarea in Romania se face prin curier rapid FAN COURIER. Coletul ajunge direct la adresa ta in cel mai scurt timp.
In conditii normale, termenul de livrare este de 24 ore lucratoare de la confirmarea comenzii (telefonic, e-mail sau SMS). In anumite cazuri, durata de expediere a produselor care nu se afla pe stoc poate varia, in acest caz, un consultant iti va comunica telefonic sau via e-mail termenul estimativ de expediere a produselor comandate.
Costurile de expediere: Livrare GRATUITA pentru comenzile ce depasesc suma de 450 lei. Pentru comenzi mai mici de 450 lei, se percepe o taxa de transport de 18 lei.
In cazul in care localitatea dumneavoastra nu se afla printre cele acoperite de Fan Curier va trebui sa achitati un cost suplimentar in functie de numarul de kilometri dintre localitatea dumneavoastra si cea mai apropiata filiala Fan Curier sau sa ridicati personal coletul de la filiala respectiva. In orice caz, noi va vom anunta inainte de a trimite comanda in cazul in care trebuie sa achitati contravaloarea kilometrilor in plus si va vom spune suma totala de transport care trebuie achitata. 
Livrarea in jurul lumii (Europa, America de Nord si Sud, Australia, Asia, Africa) se face prin TNT. Coletul ajunge direct la adresa ta intr-un timp scurt (1-3 zile lucratoare).  Clientul este responsabil pentru plata taxelor vamale si TVA, aplicabile in tara de destinatie, pentru comenzile expediate în afara UE. Aceste taxe vor fi facturate separat de firma de curierat.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata este gresita etc.), vei fi contactat telefonic de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 3 zile, dupa care revin la Expeditor.

Pentru produsele aflate inca in lucru, pentru marimile care nu se afla in stoc sau care urmeaza sa fie realizate la comanda ori prin serviciul Made to Measure, termenul de livrare este intre 2 si 4 saptamani.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de situatii sau circumstante independente de vointa noastra.

Pentru orice alte intrebari ne poti contacta la office@anilu.ro sau la telefon +4 0734 677 337
 
Returnarea produselor
 
Potrivit legislatiei in vigoare privind regimul juridic al contractelor la distanta consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Formularul de retragere se va data si trimite fie impreuna cu produsele returnate, fie separat. prin Posta Romana sau il puteti scana si trimite la adresa de e-mail: office@anilu.ro. In situatia mentionata mai sus, veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de dumneavoastra.

Iti recomandam sa incluzi numarul comenzii (ID-ul comenzii) sau numarul facturii, precum si numarul contului bancar (precizand si numele titularului) catre care urmeaza sa se efectueze rambursarea. Conform legii, este nevoie de o  declaratie clara a retragerii tale din contractul de achizitie in cauza

Efecte ale retragerii din contract

In urma retragerii din contract, iti vom rambursa totalul platilor efectuate, inclusiv costurile de livrare. Rambursarea se va realiza prin intermediul transferului bancar.

Ne rezervam dreptul de a amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către profesionist, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator si pot fi influentate de dimensiunea si greutatea produselor returnate. 

In plus, consumatorul este responsabil si de:

- costurile suplimentare pe care le implica un alt tip de livrare decat cea standard indicata de profesionist, atunci cand exista aceasta optiune
- diminuarea valorii produselor returnate, rezultata din manipularea acestora.

Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.
Returnarea produselor se va face prin curier rapid. Anilu.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre dumneavoastra a contractului. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Fac exceptie si nu pot fi returnate produsele realizate la comanda, in alte dimensiuni decat cele standard sau prin intermediul serviciului Made to Measure (Croitorie la comanda). Consumatorii, persoane juridice NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor.
DESCARCA FORMULAR DE RETRAGERE
 
Politici de confidentialitate
 
Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului www.anilu.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, si anume pentru procesarea comenzii, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: nume, prenume, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de e-mail. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Anilu.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Clientului/Cumparatorului.

 Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Anilu.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Anilu.ro pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.  

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Tismana nr.619, Tismana, Gorj, in atentia Marsala Creative SRL-D, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Tismana nr. 619, Tismana, Gorj, in atentia Marsala Creative SRL-D, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte; transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

In cazul in care optezi sa beneficiezi de facilitatile oferite de site-ul Anilu.ro (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si iti creezi un cont te sfatuim sa nu instrainezi datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola).


Utilizare cookie-uri.

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Aceste fisiere sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite in scopul adaptarii continutului paginilor web la preferintele utilizatorului si la optimizarea utlilizarea paginilor web. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web,incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

Contin Cookie-urile date personale?

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Lista cookie-urilor colectate si ce informatii contin acestea:

NUME COOKIEDESCRIERE COOKIE
CART Asocierea cu cosul tau de cumparaturi.
CATEGORY_INFO Stocheaza informatii despre categoria paginii, si ne permite sa afisam continutul mai repede.
COMPARE Produsele pe care tu le ai in Lista de Comparatii.
CURRENCY Moneda pe care o preferi
CUSTOMER O varianta encriptata a identificatorului tau din magazin.
CUSTOMER_AUTH Un indicator al faptului ca esti logat in magazin.
CUSTOMER_INFO O varianta encriptata a grupului de cumparatori din care faci parte.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stocheaza ID-ul segmentului de cumparatori.
EXTERNAL_NO_CACHE Un steag ce indica daca cache-ul este activat sau nu.
FRONTEND ID-ul sesiunii pe server.
GUEST-VIEW Permite vizitatorilor sa modifice continutul cosului de cumparaturi.
LAST_CATEGORY Ultima categorie pe care ai vizitat-o.
LAST_PRODUCT Cele mai recente produse pe care le-ai vizualizat.
NEWMESSAGE Indica daca ai primit un mesaj nou.
NO_CACHE Indica daca este permisa folosirea cache-ului.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Link catre informatiile legate de cosul tau de cumparaturi.
POLL Numarul de identificare al sondajului din site in care ai votat.
POLLN Informatii despre sondajele la care ai participat in site.
RECENTLYCOMPARED Produsele pe care le-ai comparat recent.
STF Indica produsele pe care le-ai trimis prin email prietenilor.
STORE Vederea in site sau limba pe care ai selectat-o.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indica daca un consumator permite utilizarea cookie-urilor.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produsele pe care le-ai vizualizat recent.
WISHLIST Lista encriptata a produselor aflate in Lista Favorite
WISHLIST_CNT Numarul produselor din Lista Favorite.

 
Termeni si conditii
 
INTRODUCERE

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului Anilu.ro, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Anilu.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura Termeni si conditii din subsolul paginilor site-ului.

CONDITII LEGALE

Site-ul www.anilu.ro (denumit Anilu.ro) functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman si este creat si administrat de S.C. MARSALA CREATIVE SRL-D, inregistrata in Registrul Comertului, Nr. J18/749/2015, CUI 35367426, cu sediul in orasul Tismana, Strada Tismana 619, judetul Gorj. 
Date de contact:
E-mail: office@anilu.ro
Telefon: +4 0734 677 337

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.anilu.ro (denumit in continuare Anilu.ro) - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe  este proprietatea Anilu.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Anilu.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

MARCI

 Anilu.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul Anilu.ro, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.
 
COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.  Anilu.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.  Anilu.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera  Anilu.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea,  Anilu.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. Anilu.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului www.anilu.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, si anume pentru procesarea comenzii, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: nume, prenume, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de e-mail. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Anilu.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Clientului/Cumparatorului.

 Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Anilu.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Anilu.ro pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.  

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Tismana nr.619, Tismana, Gorj, in atentia Marsala Creative SRL-D, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Tismana nr. 619, Tismana, Gorj, in atentia Marsala Creative SRL-D, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte; transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

In cazul in care optezi sa beneficiezi de facilitatile oferite de site-ul Anilu.ro (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si iti creezi un cont te sfatuim sa nu instrainezi datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola).

Utilizare cookie-uri.

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Aceste fisiere sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului. 

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite in scopul adaptarii continutului paginilor web la preferintele utilizatorului si la optimizarea utlilizarea paginilor web. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web,incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

Contin Cookie-urile date personale?

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Lista cookie-urilor colectate si ce informatii contin acestea:

NUME COOKIEDESCRIERE COOKIE
CART Asocierea cu cosul tau de cumparaturi.
CATEGORY_INFO Stocheaza informatii despre categoria paginii si ne permite sa afisam continutul mai repede.
COMPARE Produsele pe care tu le ai in Lista de Comparatii.
CURRENCY Moneda pe care o preferi
CUSTOMER O varianta encriptata a identificatorului tau din magazin.
CUSTOMER_AUTH Un indicator al faptului ca esti logat in magazin.
CUSTOMER_INFO O varianta encriptata a grupului de cumparatori din care faci parte.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stocheaza ID-ul segmentului de cumparatori.
EXTERNAL_NO_CACHE Un steag ce indica daca cache-ul este activat sau nu.
FRONTEND ID-ul sesiunii pe server.
GUEST-VIEW Permite vizitatorilor sa modifice continutul cosului de cumparaturi.
LAST_CATEGORY Ultima categorie pe care ai vizitat-o.
LAST_PRODUCT Cele mai recente produse pe care le-ai vizualizat.
NEWMESSAGE Indica daca ai primit un mesaj nou.
NO_CACHE Indica daca este permisa folosirea cache-ului.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Link catre informatiile legate de cosul tau de cumparaturi.
POLL Numarul de identificare al sondajului din site in care ai votat.
POLLN Informatii despre sondajele la care ai participat in site.
RECENTLYCOMPARED Produsele pe care le-ai comparat recent.
STF Indica produsele pe care le-ai trimis prin email prietenilor.
STORE Vederea in site sau limba pe care ai selectat-o.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indica daca un consumator permite utilizarea cookie-urilor.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produsele pe care le-ai vizualizat recent.
WISHLIST Lista encriptata a produselor aflate in Lista Favorite.
WISHLIST_CNT Numarul produselor din Lista Favorite.

 

GRESELI DE TIPARIRE

 Anilu.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

LIVRAREA

Livrarea in Romania: In conditii normale, termenul de livrare este de 24-48 ore lucratoare de la confirmarea comenzii (telefonic, e-mail sau SMS). In anumite cazuri, durata de expediere a produselor care nu se afla pe stoc poate varia, in acest caz, un consultant iti va comunica telefonic sau via e-mail termenul estimativ de expediere a produselor comandate.

Livrarea se face prin curier rapid FAN COURIER. Costurile de expediere:

Livrare GRATUITA pentru comenzile ce depasesc suma de 450 lei. Pentru comenzi mai mici de 450 lei se percepe o taxa de transport de 18 lei.
In cazul in care localitatea dumneavoastra nu se afla printre cele acoperite de Fan Curier va trebui sa achitati un cost suplimentar in functie de numarul de kilometri dintre localitatea dumneavoastra si cea mai apropiata filiala Fan Curier sau sa ridicati personal coletul de la filiala respectiva. In orice caz, noi va vom anunta inainte de a trimite comanda in cazul in care trebuie sa achitati contravaloarea kilometrilor in plus si va vom spune suma totala de transport care trebuie achitata.

Livrarea in jurul lumii (Europa, America de Nord si Sud, Australia, Asia, Africa) se face prin Posta Romana, in 5-14 zile, costul putatnd sa varieze in functie de tara de destinatie si de greutate. Clientul este responsabil pentru plata taxelor vamale si TVA, aplicabile in tara de destinatie, pentru comenzile expediate în afara UE. Aceste taxe vor fi facturate separat de firma de curierat.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata este gresita etc.), vei fi contactat telefonic de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 3 zile, dupa care revin la Expeditor.

Pentru produsele aflate inca in lucru, pentru marimile care nu se afla in stoc sau care urmeaza sa fie realizate la comanda ori prin serviciul Made to Measure, termenul de livrare este intre 2 si 4 saptamani.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de situatii sau circumstante independente de vointa noastra.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare privind regimul juridic al contractelor la distanta Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va data si trimite de catre dumneavoastra prin email la adresa: office@anilu.ro. In situatia mentionata mai sus, dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Returnarea produselor se va face prin curier, curierul agreat fiind TNT. Anilu.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dumneavoastra a contractului. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata. Consumatorii, persoane juridice NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor. 

Fac exceptie de la aceasta regula produsele realizate la comanda, in alte dimensiuni decat cele standard sau prin intermediul serviciului Made to Measure (Croitorie la comanda).

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Anilu.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

PROBLEME LEGATE DE DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Daca doriti sa raportati probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala ne puteti scrie pe adresa: office@anilu.ro

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.